BETONG & INDUSTRIGOLV UPPSALA AB

Kolfiberförstärkning Enköping

Dina experter på betong

Betong & Industrigolv Uppsala AB lever upp till sitt namn genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster inom betong och industrigolv. Vi specialiserar oss på dessa områden, vi är dina experter på betong. Med många års erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder med allt från betongrenovering till kolfiberförstärkning. Tack vare vår kompetens och erfarenhet kan vi ge råd om den bästa typen av underlag för dina specifika behov samt ta hand om hela projektet, från start till slut. Genom att anlita oss kan du säkerställa att dina golvytor har optimal styrka och prestanda för flera år framöver.

Om oss

Vi är ett litet företag med stora visioner. Sedan vår start har vi arbetat för att bevara fördelarna med att vara ett mindre företag. För oss är det viktigt att upprätthålla en personlig kommunikation och en nära kontakt till våra kunder samtidigt som vi levererar arbeten av hög kvalitet. Här kan du räkna med trygga tillvägagångssätt. Vi vill vara det självklara valet när det kommer till betongarbeten

Kolfiberförstärkning Enköping

Små & stora uppdrag

Här kan du få hjälp med ditt projekt oavsett dess skala. Vi åtar oss både små och stora uppdrag inom våra verksamhetsområden. Vi utför allt från renovering av en mindre balkong till läggning av betonggolv i stora garage.

Anpassade lösningar

Det är viktigt för oss att du som kund till oss får den hjälpen just du är i behov av. Därför arbetar vi alltid flexibelt och lyhört för att hitta en lösning som är helt anpassad efter dina önskemål och behov.

Industrigolv Enköping
Kolfiberförstärkning Enköping

Vad vi erbjuder för tjänster

Här hos oss kan du erhålla hjälp med det mesta som rör betong och industrigolv, dessutom arbetar vi med kolfiberförstärkning, fogning och balkongrenoveringar. Vi innehar lång erfarenhet i branschen, vilket har gett oss heltäckande kunskaper. Som företag arbetar vi mot målet att samtliga projekt ska genomföras på bästa sätt med ett gediget slutresultat.

Betong

Betong är centralt i vårt arbete. Vi arbetar med bland annat betongrenovering, ytskydd av betong samt tätning av betong. Vi vet hur man arbetar med betong på bästa sätt för att uppnå hållbara och kvalitativa resultat.

Industrigolv

Det finns flera alternativ för industrigolv, gemensamt för dem alla är att de är tåliga för yttre påverkan. Vi arbetar med fogfria golv och hårdbetonggolv. Givetvis kan vi hjälpa till att ta reda på vilket alternativ som fungerar bäst för dig och ditt utrymme.

Kolfiberförstärkning Enköping

Kolfiberförstärkning används för att förstärka områden så som armerande betong samt trä- och stenkonstruktioner. Denna typ av förstärkning är användbar vid åtgärdande av skador, belastningsökning, konstruktionsfel eller ombyggnationer med mera. Fördelen med kolfiber är att det är ett lätt material som tar liten plats.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Betong & Industrigolv Uppsala AB

Verkmästargatan 4a, 754 36 Uppsala

070-763 05 61

lucas@biguppsala.se

Omfattande kompetens

Hos oss på Betong & Industrigolv Uppsala AB finns mångårig erfarenhet och omfattande kompetens, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi erbjuder välutvecklade och heltäckande lösningar för alla våra kunder.

Industrigolv Enköping